Educatie / workshops
 

Educatie / workshops

Met diverse workshops en meetings op het snijvlak van zorg, cultuur, politiek en samenleving wil Generale Oost bijdragen aan ontmoeting en verdieping. Ons actuele aanbod:

Dance Flavours workshops - 16+
Ontdek in een 10 lessen meer creativiteit en authenticiteit in jouw dansvaardigheden!  Je leert hoe je jouw bewegingen kunt beheersen, ontwikkelen en verbeteren en krijgt een kijkje in het maakproces van een voorstelling. Een losse les volgen is ook mogelijk. Kijk in onze agenda wanneer de volgende les(sen) plaatsvinden. 

DANSEN EN SJANSEN - ouderen
Dansen is goed is voor je humeur! Volgens onderzoekers komt dat door de combinatie van bewegen, sociale interactie en iets nieuws leren. Tijdens de workshop Dansen en Sjansen (her)ontdekken ouderen met hulp van verschillende professionele dansmakers hoe leuk het is om te bewegen. Plezier, fantasie, improvisatie en bewustzijn van het lichaam staan centraal. Iedereen kan dansen! Binnenkort op verschillende Vitalislocaties. 

Meet & Greet en/of Nagesprek - middelbare scholen/ mbo /hbo
Voor aanvang van de voorstelling kan in het theater een meet & greet met de acteurs worden georganiseerd. Hierbij zal directeur/programmeur Eve Hopkins een toegankelijke inleiding en een korte rondleiding backstage verzorgen. Na afloop is het mogelijk na te praten met de acteurs en theater/dansmakers van de voorstelling. Meer info of interesse? Neem contact op met sandra@generaleoost.nl

Talentontwikkeling voor theater- en dansmakers
Daarnaast begeleidt Generale Oost talenten binnen theater en dans op weg naar een duurzame professionele carrière. Dit doen wij op verschillende manieren, onder andere door lessen en workshops en individuele coachsessies te verzorgen en door mensen aan elkaar te koppelen en door in gesprek te gaan over alle aspecten van het vak. Meer info? Neem contact op met sandra@generaleoost.nl

Makers Meetings
Een aantal keer per jaar organiseren we samen met onze partners van De Nieuwe Oost een makersmeeting. Tijdens deze Makers Meeting krijgen niet theater- en dansmakers, maar ook muzikanten en schrijvers de kans om hun ideeen te pitchen, vragen te stellen en kennis te maken met het team van De Nieuwe Oost en andere makers. Een moment om inspiratie op te doen en een volgende stap te zetten.  Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de data van de volgende meetups!

Dance Flavours workshops voor professionals
Samen met danscollectief Arnhemse Meisjes, bestaat uit vijf professionele dansers van Arnhemse bodem (allen alumni van de ArtEZ dansacademie) organiseren we diverse workshops voor dansprofessionals. Houd de facebookpagina van de Arnhemse Meisjes in de gaten voor nieuwe events!
 

X

Blijf op de hoogte!

Loading...