Info

Generale Oost (onderdeel van De Nieuwe Oost) koerst op de actualiteit. De deuren staan open en er worden expliciet vragen gesteld over het belang van wat er wordt gemaakt. Rondom de thema’s die in de voorstellingen en projecten van GO spelen, worden samenwerkingsverbanden op maat gezocht, zodat de voorstelling nooit op zichzelf staat, maar altijd in een breder (maatschappelijk) kader. De filosofie hierachter is dat GO niet alleen in de zaal, maar ook in de stad en regio wil acteren.

Wij zijn De Nieuwe Oost
Generale Oost is onderdeel van De Nieuwe Oost, het interdisciplinaire productiehuis gevestigd in Oost-Nederland. We scouten beloftevolle jonge theatermakers, choreografen, schrijvers en muzikanten, en begeleiden hen richting een zelfstandige beroepspraktijk.
De Nieuwe Oost is in 2011 opgericht door de drie productiehuizen in Gelderland en Overijssel: theater- en dansproductiehuis Generale Oost uit Arnhem, popproductiehuis Oost-Nederland uit Deventer en literair productiehuis Wintertuin uit Nijmegen. Theater aan de Rijn in Arnhem, dat met steun van Provincie Gelderland en Gemeente Arnhem wordt gerenoveerd is ons podium. Onze producties zijn te zien op diverse podia en festivals in Oost-Nederland en ver daarbuiten.

De Nieuwe Oost
  • begeleidt talentvolle makers naar een zelfstandige, professionele beroepspraktijk.
  • verbindt artistieke projecten en producties met mensen en maatschappelijke organisaties in Oost-Nederland en daarbuiten.
  • is aanjager van projecten van makers en voor mogelijkheden voor publiek om in het maken te participeren
  • is aanjager van vernieuwende relaties tussen aanbod en afname (nieuwe presentatieplekken en presentatievormen)

Succesvol trackrecord

We begeleiden een nieuwe generatie op tot een zelfstandige beroepspraktijk. Bijzondere producties en gerenommeerde muzikanten, schrijvers en makers als Johanneke ter Stege, Knarsetand, Jaap Robben, Hanneke Hendrix, tgECHO en Joeri Vos zijn bij ons begonnen.

Door een ruime artistieke en zakelijke expertise, onze jarenlange ervaring en ons grote disciplinaire netwerk zijn we ijzersterk in het creëren van dynamische omgevingen waarin nieuw talent gedijt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief > 

Kantoor
Het kantoor van Generale Oost is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 16.00 uur en bereikbaar via: 026-35 11 911 of via info@generaleoost.nl

Bezoekadres: Rijnstraat 42 Arnhem

Kaarten bestellen via internet
Bestel je kaarten voor de desbetreffende voorstelling via de button 'Go Tickets'. Je betaalt met IDEAL en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laten zien bij de kassa. 

Kassa Theater a/d Rijn
De kassa van Theater a/d Rijn is van maandag t/m vrijdag geopend van 12:00 tot 16:00 uur en bereikbaar via: 026 303 3420 of via kassa@theateraanderijn.nl Je kunt kaarten ook op de voorstellingsavond zelf kopen aan de kassa (indien niet uitverkocht) vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Bezoekadres Theater a/d Rijn: Bartok Park (Achter het feestaardvarken)


Medewerkers
Bestuur: Wiebe Gerritsma, Thomas Smit
Huisfotograaf: Menno van der Meulen
 
GO Logo
 

GO Info

X

Blijf op de hoogte!

Loading...